Akryltavla Magisk skogsväg - Skog
*Säljarvisualisering
från299 kr
Akryltavla Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © robsonphoto

#FO71914164

Akryltavla

Färgspelen och bildens multidimensionalitet misslyckas aldrig att överraska oss. Tillåt dig själv att bli överraskad! Bli hemmastadd med de originella effekterna av akryltavlor och upptäck en ny möjlighet för att dekorera din inredning.

Perfekt återskapade färger och en unik djupverkan är unika egenskaper för akrylglas. 5 mm tjockt slitstarkt material är rep- och smutsavvisande. Fäst din bild var du vill och njut av dekorationer i enastående kvalitet för alla interiörer!

Tilläggsalternativ: Monteringskit
Välj till en monteringskit så att tavlan kan fästas upp på väggen. Eleganta aluminiumprofiler är ett perfekt monteringsalternativ.


Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © robsonphoto

Materialprov: Akryltavla

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta