Aluminiumtavla Lofoten im winter - Landskap
*Säljarvisualisering
från199 kr
Aluminiumtavla Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © Jenny Sturm

#FO174239345

Aluminium Tavla (Dibond)

Letar du efter unika sätt att framhäva din inredningsstil på? Välj en tavla tryckt på aluminium för att erhålla en exklusiv effekt av enkelhet och dekorera dina väggar med ett raffinerat motiv. Skapa ett utrymme som lockar uppmärksamheten och charmen genom sin enastående utstrålning!

Hållbara och rigorösa, men på samma gång tunt material med tjockleken 3 mm som återger perfekta färger, medan satin ytan ger en enkel effekt som lätt framhäver varje design. Satsa på Dibond, och du kommer att älska hur det förstärker även de bästa fotona!

Tilläggsalternativ:

Laminat: Vill du att din aluminium tavla ska tåla fukt som lätt uppstår i badrum och kök? Välj till laminat för att få ett extra skydd för materialet och rengör med en fuktig trasa.

Monteringskit: Välj till en monteringskit så att tavlan kan fästas upp på väggen. Eleganta aluminiumprofiler är ett perfekt monteringsalternativ.


Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Jenny Sturm

Materialprov: Aluminiumtavla

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta