Badmatta Sömlös hjärtmönster - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
från394 kr
Badmatta Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © pacpumi

#FO103068697

Badmatta

Komfort och säkerhet
Tänk dig att när du lämnar badkaret går du ut på en mjuk, mönstrad matta som inte bara passar in i ditt hem, utan också din smak! Detta är det bästa sättet för dig att komma ut ur badkaret eller duschen bekvämt och säkert.

Ytskydd
Den absorberande matta som tillverkats av mikrofiber och polyester, skyddar golvet i ditt badrum.

Kvalitet och uthållighet
Den högkvalitativa utskriften reproducerar färger och gör att du vill titta på den. Välj en matta till ditt badrum och känna kraften i din inredning!

Detaljer:
Storlek: 60 cm x 40 cm
Material: 100% polyester
Rengöringsmetod: se etiketten


Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © pacpumi

Materialprov: Badmatta

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta

Ladda fler