Bild i Ram Tapet i stil med barock. en sömlös vektor bakgrund. vit och rosa blommig prydnad. grafiskt mönster för tyg, tapeter, förpackningar. utsmyckad damast blomma prydnad - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
549 kr
Dimension (bredd x höjd):
40 x 60 CM
Andra storlekar
Bild i Ram Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © ELENA

#FO205186508

Bild i Ram

Det kan finnas många historier bakom en bildsamling uppe på väggen. Denna idé betonar både den klassiska elegansen och moderna minimalismen - finns det verkligen en enklare dekoration än en inramad tavla? De enklaste idéerna kan frambringa de mest fantastiska effekterna. Välj din tavla och se själv.

Perfekt återskapade färger på slitstarkt material är det första steget på väg till framgången. Välj ram och passepartout, dvs. en pappram som bäst framhäver den valda designen och njut av din egen komposition!

Tilläggsalternativ: Passepartout
Behöver din bild en exceptionell inramning för att lätt belysa stilen? Välj en passepartout, dvs. en pappram, för att ge en bakgrund i en matchande nyans.


Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © ELENA

Materialprov: Bild i Ram

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta