Bild i Ram Varmluftsballong som flyger över dalar i kappadokiens kalkon - Resor
*Säljarvisualisering
från327 kr
Bild i Ram Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © iridica

#FO189160978

  Bild i Ram

  Det kan finnas många historier bakom en bildsamling uppe på väggen. Denna idé betonar både den klassiska elegansen och moderna minimalismen - finns det verkligen en enklare dekoration än en inramad tavla? De enklaste idéerna kan frambringa de mest fantastiska effekterna. Välj din tavla och se själv.

  Perfekt återskapade färger på slitstarkt material är det första steget på väg till framgången. Välj ram och passepartout, dvs. en pappram som bäst framhäver den valda designen och njut av din egen komposition!

  Tilläggsalternativ: Passepartout
  Behöver din bild en exceptionell inramning för att lätt belysa stilen? Välj en passepartout, dvs. en pappram, för att ge en bakgrund i en matchande nyans.


  Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © iridica

  Materialprov: Bild i Ram

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta