Dörr klistermärken Vektor damast sömlösa mönster bakgrund. klassisk lyx gammaldags damask prydnad, royal victorian sömlös textur för tapeter, textil, inslagning. utsökt blommig barockmall - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
från149 kr
Dörr klistermärken Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © garrykillian

#FO144391581

  DÖRRDEKOR

  Att korsa dörren är en ritual som vi måste gå igenom dagligen. Och ritualer måste efterföljas. Se till att din dörr blir en riktig dekoration för ditt hem. Vi har tusentals idéer på hur man kan åstadkomma detta!

  En slitstark matt dörr dekor är en perfekt dörrdekoration samtidigt som den skyddar dörren och kan täcka över eventuella brister. Du kommer med enkelhet och på egen hand kunna fästa den, rengöra den med en torkduk och byta ut den utan svårigheter för varje gång som du blir inspirerad av något nytt. Prova den och du kommer att se en ny inredning som står öppen framför dig!

  Rengöringsmetod: med en fuktig trasa

  Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © garrykillian

  Materialprov: Dörr klistermärken

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta