Fototapeter Hall

Fototapeter till hallen är en perfekt lösning, särskilt när det gäller mycket smala och ganska långa rum. Tack vare fototapet kan du ordna hela väggen snabbt och på ett intressant sätt och uppnå en iögonfallande effekt.

Varför är det värt att välja en fototapet till hallen?

En fototapet till hallen är en lösning som kan hjälpa till att ändra en till synes tråkig och ointressant del av ett hus eller lägenhet till ett attraktivt utrymme. En hall är ett extremt svårt rum att ordna. Vanligtvis är det inte exceptionellt stort men ibland är det väldigt långt. Så ovanliga dimensioner gör det omöjligt att lägga en särskilt stor mängd möbler och dekorationer här, ibland kan det också vara ett problem att placera en större byrå. Å andra sidan vill du förmodligen inte att väggarna i hallen ska stå tomma. Hallen är en viktig plats i huset eller lägenheten, eftersom det är det första rummet som både gäster och hushållsmedlemmar kommer in i. Därför vill varje ägare att hallen ska vara mysig och inbjudande att utforska nya utrymmen. Effekten av detta kan uppnås genom en fototapet till hallen.

 • förstora rummet optiskt;
 • skapa en mysig atmosfär i ett ganska neutralt utrymme;
 • ordna en ovanlig dekoration som kommer att glädja din familj och gäster.

En fototapet inte bara till hallen

Hallen är inte det enda utrymmet som är svårt att ordna vilket kan fixastack vare en fototapet. I många offentliga byggnader - kontor, kliniker, tandkliniker, skönhetssalonger finns det smala utrymmen som är svåra att hantera men de bör inte lämnas utan något arrangemang. Även i det här fallet är det värt att ha en fototapet som för hallen. Antalet mönster och motiv som du kan välja är så stort att du enkelt kan välja rätt lösning för varje typ av anläggning och rum. Viktigt är att varje mönster kan lätt anpassas.

Hur ser personalisering av en fototapet ut i en hall eller korridor?

En fototapet till hallen kan anpassas mycket enkelt. Vissa tillverkare låter dig ange vid beställningen vissa parametrar som det valda projektet ska justeras till. Vad kan anpassas?

 • Anpassning förutsätter först och främst en exakt anpassning av en fototapet till väggens storlek. När du har valt en bild du är intresserad av behöver du bara ange rätt storlek och du får en fototapet av perfekt storlek som inte behöver trimmas eller justeras på annat sätt .
 • När du gör en beställning kan du ändra färgen på grafiken. Naturligtvis kan du hålla med de ursprungliga färgerna på fototapeten till hallen men inget hindrar dig från att beställa designen i svartvitt eller sepia.
 • Hittade din drömgrafik men layouten passar inte dig? Inga problem. När du gör en beställning kan du välja bland andra spegelbildseffekt.

Vilket material för en fototapet ska jag välja?

Eftersom fototapeter till hallen är extremt utsatta för olika typer av skador, smuts eller nötning, är det bästa valet en tvättbar tapet, från vilken du snabbt kan ta bort smuts med en fuktig trasa. Tvättbar tapet är dessutom mer motståndskraftig mot fukt. Det är dock värt att notera att alla är typer av fototapeter är gjorda av slitstarkt och skadatåligt material. Förutom den tvättbara tapeten kan du också välja:

 • självhäftande fototapet - den är mycket motståndskraftig mot rivning och veck och mekaniska som inte är för starka lämnar inga spår på den. Den är gjord av ett matt och självhäftande material vilket underlättar installationen, vilket tar bokstavligen ett ögonblick; En annan fördel med denna lösning är att du kan fästa och skala en självhäftande fototapet många gånger;
 • fototapet av vinyl - denna lösning rekommenderas för hus och lägenheter snarare än offentliga byggnader. En sådan fototapet är gjord av ekologiskt, slitstarkt och matt material som garanterar optimal andningsförmåga på väggarna. Fototapeter av vinyl hjälper till att upprätthålla en god atmosfär i rummet. Det är också lätt att rengöra, men du bör använda en torr trasa istället för en våt trasa.

Vilken fototapet till hallen ska jag välja?

En fototapet ftill hallen gör att du kan ordna det här utrymmet på ett intressant sätt. För att få rätt effekt är nyckeln naturligtvis att välja rätt grafik. När det gäller smala utrymmen och långa väggar kommer säkerligen följande att vara bäst:

 • olika typer av bergs- eller havslandskap som optiskt förstorar utrymmet;
 • grafik baserad på foton av himlen, moln, bergstoppar - de ger intrycket av större frihet och frihet i rymden, minskar känslan av begränsning;
 • abstrakta motiv som kommer att leva upp till rummet och ge det en intressant karaktär.
... mer