Fototapet av Vinyl Sexig skönhet par - Par
*Säljarvisualisering
från399 kr
Fototapet av Vinyl Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © Aarrttuurr

#FO57213505

Fototapet av Vinyl

Kräver din inredning en snabb förändring? Det finns inget enklare! Placera en idé som du har på din vägg och skapa en unik atmosfär i ditt hem. Se hur snabbt du kan förvandla ditt boende till ditt drömhus.

Du kan enkelt och på egen hand montera våra fototapeter av satin, hållbart och ekologiskt material. Perfekt återgivna färger skapar ett välbehag för ögat, samtidigt som det ovävda substratet kommer att tillåta väggarna att andas. Välj den perfekta designen och storleken på din fototapet och bo såsom du själv önskar!

Rengöringsmetod:  en torr trasa

Rekommenderad användning:  plana ytor

Tilläggsalternativ: Laminat
Vill du att din fototapet ska tåla fukt som lätt uppstår i badrum och kök? Lägg till laminat för att få ett extra skydd för materialet och rengör med en fuktig trasa.

Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Aarrttuurr

Materialprov: Fototapet av Vinyl

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta