Genomlysande gardin Vektor sömlöst mönster med grenar och löv. handritning. dekorativt mönster för designen - Växter & blommor
  *Säljarvisualisering
  958,80 kr
  Dimension (bredd x höjd):
  140 x 250 CM
  Andra storlekar
  Genomlysande gardin Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

  Upphovsman © Elonalaff

  #FO164473798

  Genomlysande fönstergardin

  Färgglad inredning
  Delikata gardiner kommer att släppa ljus, skimrande med färgerna på det mönster du väljer, i din lägenhet. En flytande kaskad med färgstarka motiv kommer att vända varje inredning till en elegant plats.

  Många mönster
  Oavsett om det är ett sovrum, vardagsrum eller ditt barns rum - hittar du säkert något bland de miljonerna av tillgängliga mönsterna.

  Kvalitet och uthållighet
  Det ljusdämpande, slitstarka tyget kommer att se till att dina fönster är öppna för fantasivärlden, medan högkvalitativa trycket och perfekt reproducerade färgerna gör att du blir kär i dem vid första ögonkastet.

  Lätt att hänga
  Gardinerna har en speciell öppning för en 4’’ gardinskena. Häng de mönstrade gardinerna i din lägenhet och beundra den fantastiska utsikten i dina fönster!

  Detaljer:
  Panelens storlek: 140 cm x 250 cm
  Material: 100% polyester
  Rengöringsmetod: se etiketten


  Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © Elonalaff

  Materialprov: Genomlysande gardin

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta