Glas-och fönster klistermärken Gallermönster - Teman
*Säljarvisualisering
209 kr
Dimension (bredd x höjd):
50 x 100 CM
Andra storlekar
Glas-och fönster klistermärken Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © sergey titov

#FO29291160

Glas- och fönsterdekor

Finns det tillfällen då du hade önskat dig att se en helt annan värld när du tittade ut genom fönstret? Nu kan du ändra din utsikt utan att något ska begränsa dig - du kan jaga bort det fallande regnet och påverka de grå och färglösa dagarna. Fönster- och glasdekor har som uppgift att försköna verkligheten med hjälp av nya färger! Ge de ett försök!

Dekalen är tillverkad av en mjuk PVC folie som immiterar färgat glas. Bakgrunden är inte helt transparent. Du kan rengöra den genom att använda dig av en blöt trasa. Skapa din egen glasmålning och njut av dina favoritfärger, även om utsikten utanför fönstret är långt ifrån inspirerande!

Kom ihåg att dekalens ljusa och vita element är genomskinliga.

Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © sergey titov

Materialprov: Glas-och fönster klistermärken

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta