Glastavla Att älska - Örnar
*Säljarvisualisering
från449 kr
Glastavla Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © James Steidl

#FO1248398
  Glastavla

  Glastavla

  Unik djupeffekt
  Reflekterad grafik på glastavlor karaktäriseras av ett ovanligt skärpedjup och naturlig glans. Färgerna är intensiva och intensivt mättade, och mönstren fascinerar tack vare sin perfekta släta yta och skärpa.

  Hög kvalitet på utförandet
  Glastavlor karaktäriseras av färgfasthet, fuktmotstånd och repskydd. Slipade matta kanter understryker färgernas naturliga djup. Vid större tryck är glaset härdat för att säkra dekorationerna ytterligare.

  Klar för upphängning
  På baksidan av varje tavla finns skumplast som reglerar ett jämnt avstånd mellan dekorationen och väggen och dedikerade metallhängen som möjliggör bekväm montering.

  Säkert utskick
  Glastavlan kommer levereras i en hållbar kartong med hörn gjorda av fast textur. Kartongens syfte är att säkerställa leveransen av dekorationen under transport.

  Detaljer:
  Material - ohärdat glas med en tjocklek på 4 mm; i händelse av tryck som har sidor som är längre än 60 cm är glaset härdat ytterligare
  Mått - min. 20x30 cm, max 120x80 cm
  Vikt med förpackning från 1 till 18 kg, beroende på storlek


  Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © James Steidl

  Materialprov: Glastavla

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta