Glastavla Sepia tonad bild av en vintage motorcykel - Transport
*Säljarvisualisering
från449 kr
Glastavla Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © DutchScenery

#FO211634418
  Glastavla

  Glastavla

  Unik djupeffekt
  Reflekterad grafik på glastavlor karaktäriseras av ett ovanligt skärpedjup och naturlig glans. Färgerna är intensiva och intensivt mättade, och mönstren fascinerar tack vare sin perfekta släta yta och skärpa.

  Hög kvalitet på utförandet
  Glastavlor karaktäriseras av färgfasthet, fuktmotstånd och repskydd. Slipade matta kanter understryker färgernas naturliga djup. Vid större tryck är glaset härdat för att säkra dekorationerna ytterligare.

  Klar för upphängning
  På baksidan av varje tavla finns skumplast som reglerar ett jämnt avstånd mellan dekorationen och väggen och dedikerade metallhängen som möjliggör bekväm montering.

  Säkert utskick
  Glastavlan kommer levereras i en hållbar kartong med hörn gjorda av fast textur. Kartongens syfte är att säkerställa leveransen av dekorationen under transport.

  Detaljer:
  Material - ohärdat glas med en tjocklek på 4 mm; i händelse av tryck som har sidor som är längre än 60 cm är glaset härdat ytterligare
  Mått - min. 20x30 cm, max 120x80 cm
  Vikt med förpackning från 1 till 18 kg, beroende på storlek


  Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © DutchScenery

  Materialprov: Glastavla

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   
  Vi rekommenderar att endast utföra utskrifter genom den senaste miljövänliga tekniken, HP Latex Printing, vilket garanterar luktfrihet och 100% säkerhet för din hälsa. Vi rekommenderar inte en annan tryckteknik åt den beställda tjänsten.
  Använda sökmotorn på hemsidan - ange ett nyckelord, till exempel New York och se sökresultaten. I menyn hittar du utvalda förslag, som du sedan kan filtrera baserat på ämne, syfte och stil.
  Du kan justera det valda mönstret till Dina behov och önskemål. På sidan där mönstret finns kan du ange storlek och ram, samt lägga till ytterligare färgeffekter. Du kan också välja det material som du vill ha ditt tryck på. Efter att du har valt måtten, visas en streckad rektangel. Detta är ramen, det inramade läget bestämmer dina mått av bilden. Trycket kommer att presentera just den valda och markerade delen av bilden. Du kan flytta ramen och ställa in den på önskad plats. Läget sparas automatiskt när du lägger till din order i varukorgen.
  Ja. Trycket kan framställas på valfritt material som finns tillgängligt för det angivna mönstret. Andra material enligt samma mönster hittar du i "Ett mönster överallt". Du kan också ta del av alternativet "Ändra material" som du finner under knappen "Anpassa och köp".
  Absolut. Kontakta i så fall kundtjänsten: contact@pixers.se. Filen kan sparas i följande format: .jpg, .tiff gillar vektorgrafik-format: .pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag att ett minimum av 1500 pixlar (px) motsvarar 100 cm utskrift eller från en fil med 1500x1500 px kan du få en utskrift i storleken 100x100 cm. Från en fil med 3000x3000 px får du en utskriftsstorlek på 200x200 cm etc. Det är bra om filen har 300 dpi.

  Den slutliga bedömningen ska alltid bedömer grafikern.
  Varje motiv har en viss maximal utskriftsstorlek - informationen finns i fälten "bredd" och "höjd". Ange dina mått, de får inte överskrida maximimåtten - då kommer bildkvaliteten garanterat att hålla rätt standard. Om vi ​​inte angett maximimått, betyder det att trycket kan ha valfria mått utan att bildkvaliteten försämras.
  LBeställningstiden tar upp till 9 arbetsdagar och räknas från arbetsdagen efter att betalningen har mottagits. Du kommer att få information om orderstatusen till den e-postadress som du anger i beställningsformuläret. Det finns fyra orderstatusar:
  1. Registrerad (begäran accepteras).
  2. Betald (betalning är bokförd).
  3. Under genomförande (ordern väntar på utskrift).
  4. Skickat.
  Trycket kommer att sändas i ett säkert rör eller i en låda från budfirman DPD. På sändningsdagen får du ett e-postmeddelande med paketets fraktsedelsnummer.
  Tyvärr finns det ingen sådan möjlighet. Ordern genomförs efter att den har betalats. Det finns flera olika betalningsalternativ när du placerar en order.

  Mest sökta