Kylskåpsdekor Vacker kvinna. akvarell illustration - Människor
*Säljarvisualisering
från149 kr
Kylskåpsdekor Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © Anna Ismagilova

#FO59301559

KYLSKÅPSDEKOR

Det är dags för en köksrevolution! Äntligen kan din kyl bli en del av inredningen och uppfylla designen i din smakfulla rikedom. Dekorer på kylskåpet tillåter dig att byta ut dem och laga mat med ny inspiration varje gång. Välj dekorer för att matcha din egen stil och förvandla ditt kök till en guldgruva fylld med hemmets bästa smaker!

Det tåliga, fukt- och smutsavvisande, matta materialet kommer att fungera perfekt på en plats där nya färger, dofter och smaker skapas. Du kan på egen hand och utan svårigheter fästa dekoren. Förvandla din kyl till en originell dekoration och prova på nya trender i ditt kök!

Rengöringsmetod: med en fuktig trasa

Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Anna Ismagilova

Materialprov: Kylskåpsdekor

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta