Laptopdekor Tropisk fjäril - Djur
*Säljarvisualisering
149 kr
Dimension (bredd x höjd):
35 x 25 CM
Andra storlekar
Laptopdekor Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © ALYUSHIN

#FO110112178

  Laptopdekor

  Förtjänar inte en laptop som används när som helst på dygnet, att bli en individuellt utsmyckad pryl? En favoritfärg, en rolig design - en liten tillförsel, men det ger så mycket glädje! Satsa på en subtil prydnad för att förvandla din bärbara dator till en riktig personlig utrustning.

  En dekor bestående av ett matt material, som du kan byta ut, när du vill kan du enkelt dekorera din utrustning på ditt favorit sätt. Anpassas till storleken på skärmen, kommer dölja spår av slitage och ger ett andra liv även för utslitna prylar. Denna dekor idag, en annan imorgon - nu kan du byta laptop varje dag!


  Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © ALYUSHIN

  Materialprov: Laptopdekor

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta

  Ladda fler