Mat-och skrivbord klistermärken Snyggt linjärt geometriskt sömlöst vektormönster i guld - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
149 kr
Dimension (bredd x höjd):
50 x 50 CM
Andra storlekar
Mat-och skrivbord klistermärken Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © Iryna

#FO163112209

MAT- OCH SKRIVBORDSDEKOR

Sedan urminnes tider har bord fört familjer och vänner till en gemenskap och närmare varandra, vi ser trender av bordsanvändningen. Varm utspilld soppa, fläckar av rödbetor som inte går att få bort och ...en bordsskiva som behöver bytas ut? Nu finns det inte längre en anledning att gråta över spilld mjölk! Använd en originell och smart lösning för att skydda ditt bord och du skapar en perfekt plats för släktträffar, eftermiddagsträffar eller kreativt arbete. Täck mat- eller skrivbordet med en dekal som du önskar och byt ut den när du vill!

Det tåliga, fukt- och smutsavvisande, matta materialet kommer att fungera perfekt på bord i de mest gästvänliga husen, men det kommer också sätta färg på de tråkiga kontorsjobben. Du kan på egen hand samt utan svårigheter fästa dekoren och torka av med en fuktig torkduk. Bjud in fräscha färger till ditt bord eller genomsyra ditt gamla bord med ett nytt liv.

Rengöringsmetod: med en fuktig trasa

Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Iryna

Materialprov: Mat-och skrivbord klistermärken

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta