Mörkläggande fönstergardin En japansk stil sömlös kakel med exotiskt bladmönster i mjukt brunt och svart - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
från799 kr
Mörkläggande fönstergardin Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © L.Dep

#FO112185873

Mörkläggande fönstergardin

Skydd i ditt hem
Luftiga, mörkläggande gardiner skyddar ditt hem och dekorerar inredningen med särpräglade mönster.

Effektiv mörkläggning
Solen kommer inte att vakna dig längre före väckarklockan eller irritera dig när du tittar på din favoritserie. Gardinerna fungerar perfekt i ett sovrum, vardagsrum eller ditt barns rum och alla rum som behöver en skön förändring.

Kvalitet och uthållighet
Det slitstarka, icke transparenta tyget exponerar mönster, medan högkvalitativa tryck och perfekt reproducerade färger förvånar med djupet.

Lätt att hänga
Gardinerna har en speciell öppning för en 4’’ gardinskena. Täck dina fönster med mönster och de kommer att fascinera dig som aldrig tidigare!

Detaljer:
Panelens storlek: 140 cm x 250 cm
Material: 100% bomull
Rengöringsmetod: se etiketten


Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © L.Dep

Materialprov: Mörkläggande fönstergardin

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta