Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersÅldersverifiering

Webbplatsen du besöker kan innehålla erotiskt innehåll.

Du måste vara minst 18 år för att gå in på webbplatsen.

-40%
Akvarell blommor Paket med klistermärken - PAKET MED KLISTERMÄRKEN
  från39900kr665 kr-40%
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans

  Upphovsman © Anna Łukaszewska

  #PI1000011
   Paket med klistermärken

   Uppsättningar av klistermärken

   Detaljer skapar en helhet
   Uppsättningar av klistermärken är en modern lösning som ser till att varje dekorerat fragment av ditt utrymme kommer att bli en del av en perfekt personlighetsanpassad interiör. Uppsättningarna innehåller utvalda temabaserade mönster som skapar en otrolig effekt tillsammans.

   Uthålligt material
   Klistermärkena skapas på uthålligt material som är resistent mot veck och är självhäftande. Var och en av elementerna är urklippt från konturen (där man har bibehållit den vita marginalen på upp till 5 mm) tack vare det är klistermärkena universella och det är lätt att anpassa dem till ditt utrymme.

   Barnslig enkel montering
   Installation av dekorationer kan vara ett kreativt spel, som kommer att uppskattas av de yngsta. Det räcker med att man klistrar från klistermärkena från underlagspappret och sedan ska man applicera den på den lena och rengjorda ytan. Hela magin med personlighetsanpassningen går ut på att samtliga personer kan genomföra den och nu är det möjligt!

   För alla
   Bland de föreslagna sammansättningarna med mönster kommer du säkerligen hitta något till dig själv: kollektionen utgörs av både djärv och tonad grafik. Låt dig inspireras av noggrant utvalda teman och fräscha upp hemmets utseende på några minuter.

   Detaljer:
   Material: självhäftande, matt folie, var och en av klistermärkena i uppsättningen är urklippt ut på konturen med en vit (ogenomskinlig) marginal på upp till 5 mm.


   Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


   • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

   Detaljer

   Upphovsman: © Anna Łukaszewska

   Materialprov: Paket med klistermärken

   Har du fler frågor? Kontakta oss

   Detta utmärker oss

   Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

   Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

   Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

   Leverans av personalisering

   Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

   För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

   Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

   Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

    

   Mest sökta