Påslakan En guld- och svart geometrisk bakgrund. - Grafiska resurser
  *Säljarvisualisering
  958,80 kr
  Dimension (bredd x höjd):
  140 x 200 CM
  Andra storlekar
  Påslakan Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

  Upphovsman © Rachael Arnott

  #FO171717174

  Påslakan

  Mysigt och kreativt
  Sov omgiven av mysiga mönstrade sängkläder, som du kan samla dig själv! Nu kan du jonglera mönster och färger, och din säng kan förändras när ditt humör förändras.

  Trevligt tyg
  Botten av duvet är tillverkat av bomull utan något tryck som känns behaglig att ta på och toppen av en mjuk polyester med ett högkvalitivt tryck , vilket gör att du sover som ett barn.

  Skarpa färger
  Den högkvalitativa trycket som finns på toppen av påslakan perfekt reproducerar färger och gör mönsterna fascinerande och vackra. Välj mönstret av ditt påslakan, välj kuddarna och skapa sovrummet ur dina drömmar!

  Detaljer:
  Storlekar:
  140 cm x 200 cm
  200 cm x 200 cm
  Material:
  Övansida: polyester
  Undersida: bomull utan tryck
  Rengöringsmetod: se etiketten


  Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © Rachael Arnott

  Materialprov: Påslakan

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta