Plyshfilt Sömlös skog mönster -
*Säljarvisualisering
749 kr
Dimension (bredd x höjd):
120 x 140 CM
Andra storlekar
Plyshfilt Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © tets

#FO46241620

Plyshfilt

Mjukt och varmt
Även din favorit plyschleksak är inte lika mjuk som vår plyschfilt! Perfekt för att koppla av på soffan, nappa eller slappna av i trädgården när solen gömmer sig bakom molnen.

Universal tillbehör
Lämplig för ett vardagsrum, sovrum och ditt barns rum som sängklädsel eller ett extra täcke.

Kvalitet och färgdjup
Det fluffiga, mjuka tyget kommer att tjäna dig i flera år, högkvalitativ utskrift och utmärkt färgreproduktion kommer att göra filten ett oumbärligt element i din inredning. Omgiv dig med mjuka mönster!

Detaljer:
Storlekar:
120 cm x 140 cm
120 cm x 150 cm
130 cm x 180 cm
150 cm x 200 cm
Material: plysch polyester
Rengöringsmetod: se etiketten


Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © tets

Materialprov: Plyshfilt

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta

Ladda fler