Posters Gameingrum

Posters till spelarrum är ett utmärkt tillägg till de andra elementen i rumsarrangemanget. I de flesta fall föredrar användare att välja posters som hänvisar till deras favoritspel eller genrer. Valet är dock mycket större.

Hur länge kommer postern att vara?

Posters producerade med den senaste utskriftstekniken garanterar inte bara själva grafikens exceptionella kvalitet, perfekt återgivning av färger och kontraster, utan också hög motståndskraft. De är tryckta på tjockt papper med en vikt av 240 g / m, vilket garanterar deras hållbarhet och gör att posters fäster perfekt på väggen och passar lika smidigt i ramar eller klippramar. Det är också värt att notera att det lite skimrande materialet reflekterar ljus som gör färgerna mer levande och vibrerande, vilket är en ytterligare fördel när det gäller posters som hänvisar till spel.

Vilken typ av grafik ska jag välja för spelarrum rum?

Posters som kommer att visas i spelarrum kan vara väldigt olika. Du kan välja mellan:

  • mönster som är direkt relaterade till spel - bilder som visar konsoler, knappar, spelarfigurer, vissa av dem innehåller slagord som "Game over" eller "Level up", många av dem använder också ikoner relaterade till spel;
  • posters relaterade till specifika spel - du kan hitta postapokalyptiska eller futuristiska föreställningar (som innehåller element från för närvarande fashionabla titlar som "Cyberpunk 2077"), många bilder hänvisar till fantasispel liksom inte mindre populära arkadspel eller bilracer;
  • bilder som visar landskap relaterade till specifika spelgenrer - det finns både industriella eller post-apokalyptiska representationer såväl som neutrala, t.ex. från Super Mario-serien.

Hur väljer jag den perfekta posterstorleken?

Du behöver inte välja en viss storlek, du kan justera den själv. Tack vare personaliseringstjänsten bestämmer du hur stort ditt konstverk ska vara. Du kan beställa en poster som passar perfekt för din idé för arrangemang och till rummets storlek.

Poster - inramad eller inte?

Det är bara upp till dig om du väljer en poster med en ram eller utan den. Allt beror till stor del på den antagna strategin. Båda förslagen är väldigt intressanta. Om du väljer att välja en poster med en ram kan du välja mellan:

  • tjockare träramar (vita, bruna eller svarta);
  • tunnare aluminiumramar (silver eller svart).

Den andra typen av ramar är särskilt populär bland spelare, den fungerar perfekt som en ram för modern grafik som hänvisar till industriklimatet eller direkt till själva spelfenomenet. Det finns dock också posters för spelarrum som också ser bra ut i tjockare ramar. Visualiseringen av den slutliga versionen av projektet som du beställt kan alltid hjälpa dig att göra det slutliga valet.

... mer
-40%
-40%
-40%

VISSTE DU ATT…

Detta är för riktiga spelare. Är du en av dem? Visa din passion med en fantastisk spelposter! Vi har det du letar efter - med eller utan ram. Rummet är ditt. Nu är det din tur. Uttryck din typ av spel med en, två eller flera posters. Du behöver inte följa reglerna. Bryt dem. Dekorera din hemliga mangrotta, Dark Knight-sovrummet eller spelfängelsehålan med posters av alla spel du älskar. Oavsett om du är intresserad av sportsimulatorer, retrospel, strategier, skyttar eller rollspel. För fans av alla spel finns det något i vårt breda utbud av spelrumskonst. Är du intresserad av League of Legends, World of Warcraft, Mass Effect, Uncharted, Fallout eller Angry Birds? Vi har allt för dig. Du hittar alla typer av spel under temat för spelposters på Pixers. Vi funderar på vad du kan hitta själv. Pixers-spelposters lyser upp din interiör. Köp en till dig själv och en till en vän och njut av dina spel mer.

-40%
från289 kr481 kr
-40%
-40%
-40%
-40%