Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersÅldersverifiering

Webbplatsen du besöker kan innehålla erotiskt innehåll.

Du måste vara minst 18 år för att gå in på webbplatsen.

-40%
Poster Stora riggen - På vägen
  från28900kr481 kr-40%
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans

  Upphovsman © Dario Lo Presti

  #FO57973455

   Poster

   Perfekt kvalitet på mönstret
   Modern tryckteknologi som återger färger på ett perfekt sätt och som tillhandahåller en fotografisk kvalitet och bildskärpa.

   Materialets uthållighet
   Högkvalitativt tjockt papper med en vikt på 240 gram/m2 som garanterar uthållighet och ser till att affischerna passar perfekt till väggen och placerar sig perfekt i ramar och antiramar.

   Halvmatt behandling
   Delikat skinande material som reflekterar solljuset på ett subtilt sätt vilket gör att färgerna är levande och vibrerande och affischen drar till sig uppmärksamhet med sin skarphet.

   Fullt urval av ramer
   Din poster kan utsmyckas om man väljer en ram till den. För att göra det, gå till avsnittet "Ett mönster överallt" och välj "Poster i ram".

   Detaljer:
   Material - uthålligt papper med en vikt på 240 g/m2
   Liggande utskrift, stående utskrift - storlek upp till 100x180 cm
   Fyrkantig utskrift - storlek upp till 100x100 cm

   Detaljer

   Upphovsman: © Dario Lo Presti

   Materialprov: Poster

   Har du fler frågor? Kontakta oss

   Detta utmärker oss

   Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

   Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

   Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

   Leverans av personalisering

   Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

   För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

   Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

   Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

    

   Mest sökta