Poster Vektor vilyl-klar illustration - djur i stam- stil - Fantasidjur
från75 kr
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans

Upphovsman © Digital-Clipart

#FO38889444

  Poster

  Kommer du ihåg dina posters med olika filmstjärnor på, dina favoritartister eller seriefigurer? Vi minns dem allihop... Nu kan du återgå till posters i en helt ny reviderad version. Använd din vägg för att skapa din egen samling, lev upp till kraven från våra gamla tider och återupptäck det magiska och förtrollade i denna klassiska väggdekoration.

  Hållbara affischpapper, väger 200g / m2 och garanterar hög utskriftskvalitet, samtidigt som dess subtila glans förbättrar färgerna. Välj en poster som passar din smak och upptäck charmen som är dold i denna enkla form.

  Uppgifter om köpet

  Upphovsman: © Digital-Clipart

  Material: Poster

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Services provided by
  Green Capital Ltd

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  365 dagars öppet köp: Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagar öppet köp, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   
  Vi rekommenderar att endast utföra utskrifter genom den senaste miljövänliga tekniken, HP Latex Printing, vilket garanterar luktfrihet och 100% säkerhet för din hälsa. Vi rekommenderar inte en annan tryckteknik åt den beställda tjänsten.
  Använda sökmotorn på hemsidan - ange ett nyckelord, till exempel New York och se sökresultaten. I menyn hittar du utvalda förslag, som du sedan kan filtrera baserat på ämne, syfte och stil.
  Du kan justera det valda mönstret till Dina behov och önskemål. På sidan där mönstret finns kan du ange storlek och ram, samt lägga till ytterligare färgeffekter. Du kan också välja det material som du vill ha ditt tryck på. Efter att du har valt måtten, visas en streckad rektangel. Detta är ramen, det inramade läget bestämmer dina mått av bilden. Trycket kommer att presentera just den valda och markerade delen av bilden. Du kan flytta ramen och ställa in den på önskad plats. Läget sparas automatiskt när du lägger till din order i varukorgen.
  Ja. Trycket kan framställas på valfritt material som finns tillgängligt för det angivna mönstret. Andra material enligt samma mönster hittar du i "Ett mönster överallt"
  Absolut. Kontakta i så fall kundtjänsten: contact@pixers.se. Filen kan sparas i följande format: .jpg, .tiff gillar vektorgrafik-format: .pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag att ett minimum av 1500 pixlar (px) motsvarar 100 cm utskrift eller från en fil med 1500x1500 px kan du få en utskrift i storleken 100x100 cm. Från en fil med 3000x3000 px får du en utskriftsstorlek på 200x200 cm etc. Det är bra om filen har 300 dpi.

  Den slutliga bedömningen ska alltid bedömer grafikern.
  Varje motiv har en viss maximal utskriftsstorlek - informationen finns i fälten "bredd" och "höjd". Ange dina mått, de får inte överskrida maximimåtten - då kommer bildkvaliteten garanterat att hålla rätt standard. Om vi ​​inte angett maximimått, betyder det att trycket kan ha valfria mått utan att bildkvaliteten försämras.
  Leveranstiden beror endast på vilken typ av leverans och vi räknar från nästa arbetsdag efter att betalningen för ordern har bokförts. Du kommer att få information om orderstatusen till den e-postadress som du anger i beställningsformuläret. Det finns fyra orderstatusar:
  1. Registrerad (begäran accepteras).
  2. Betald (betalning är bokförd).
  3. Under genomförande (ordern väntar på utskrift).
  4. Skickat.
  Trycket kommer att sändas i ett säkert rör eller i en låda från budfirman DHL. På sändningsdagen får du ett e-postmeddelande med paketets fraktsedelsnummer.
  Tyvärr finns det ingen sådan möjlighet. Ordern genomförs efter att den har betalats. Det finns flera olika betalningsalternativ när du placerar en order.
  För mönster, bilder och affischer erbjuder vi ett dussintal olika populära storlekar att välja mellan.
  Dessa material varierar i ytvikt och bildupplösning. Kvaliteten på affischen är bra, men HD-affischen kan användas även för de mest krävande arbeten, sett från nära håll, där kvalitet är av största vikt.
  Självklart. När du konfigurerar din beställning kan du välja dedikerade tillägg, till exempel yttre ram, passe partout och elegant uppsättning.
  Bilden består av en duk sträckt på den inre ramen - vävstol. Sidorna på bilden är tryckta med en spegelbild från huvudramen. Bilden kan fästas på väggen med hjälp av en tagg som fästs bakom trycket.
  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudanden.