Premiumbilder Ångest. -
*Säljarvisualisering
från299 kr
Premiumbilder Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © Jakub Bogucki

#PI20000000001

Premiumbild

Ibland krävs det inte mycket för att göra världen lite mer magisk. Dina interiörer kan redan idag få en unik karaktär tack vare en samling av moderna och eleganta mönster. Välj bara en specialanpassad premiumbild för att skapa ett utrymme fullt av positiva minnen och känslor.

Premiumbild, tack vare modern tryckning i latexteknologi, garanterar högsta kvalitet under lång tid. Bomullsduk med en tät väv och 296 g vikt spricker inte i kanterna på den inre träramen, vilket gör den perfekt för reproduktioner av målningar. Materialet garanterar levande och naturliga färger och satinfinishen kommer att tillfredsställa även de mest krävande kunderna.

Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack ❤

  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Jakub Bogucki

Materialprov: Premiumbilder

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta