Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersÅldersverifiering

Webbplatsen du besöker kan innehålla erotiskt innehåll.

Du måste vara minst 18 år för att gå in på webbplatsen.

-40%
Seamless arkitektoniska landmärken Rulltapet - Helgdagar
  89900kr1 499 kr-40%/ rulle
  Rulle:
  0,5 x 10 m
  Ändra mönsterdensitet:
  Välj antal rullar:
  Rulltapet Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans

  RULLTAPETER

  Högsta kvalitet
  Rulltapet gjord på fliselinunderlag för ett perfekt jämnt underlag utgör den perfekta dekorationen för din interiör. Standardbredd på rullen (0,5 m x 10 m) , halvmatt material och obegränsat antal mönster en perfekt kombination som möjliggör en unik personlighetsanpassning av varje utrymme.

  Färgrikedom
  Otroligt färgdjup som kan få fram det unika i tapeten. Innovativ teknologi som troget återger färgernas intensitet och ser till att mönstren blir helt realistiska.

  Perfekt anpassade
  Tapeter på fliselin som karaktäriseras av en ökad uthållighet mot sträckning och krympning. Tack vare det undviker man oestetiska glapp mellan panelerna.

  Obegränsade möjlighet för personlighetsanpassning
  Tack vare möjligheten till multiplicering av mönstren, har du möjlighet att förtäta mönstren så att helheten fyller ut ditt utrymme och bringa in en uttrycksfullhet i moderna utrymmen.

  Intuitiv montering
  Applicering av monteringen är möjlig genom att man lägger till ett monteringslim som ska appliceras på en torr och slät väggyta. Sedan ska man skära upp lämpliga ark på längden där man börjar från toppen och sedan ska man applicera kanterna mot varandra. En tapet som applicerades på ett sådant sätt kommer ge utrymmet en modern och unik karaktär. Dessutom kommer den att dölja små oegentligheter på dess yta.

  Detaljer:
  Material: halvmatt tapet på ett fliselinunderlag
  Mått på enskild rulle 0,50 x 10 m


  Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © Annykos

  Materialprov: Rulltapet

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta