20% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 10-06-2023. | Din rabattkod: SALEJUNE

Comic Blend

    "Samlingen skapades tack var min förkärlek till illustrationer och okonventionella motivkombinationer. Jag älskar att experimentera med linjer och frihandsteckningar. Mönster kan kombineras fritt vilket ser till att din fantasi kan gå vild. Tack vare sammanhållningen i hela kollektionen - kommer varje kombination vara bra. Djur och mänskliga motiv kombinerat med geometriska element möjliggör en ny tolkning av vad som redan är känt. Samlingen uppmuntrar oss att kombinera det som är självständigt - jag ville ha frihet och optimism att tala genom det."- Malina Mituniewicz


INTE BARA HALLOWEEN
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

    "Den ursprungliga stilen i samlingen är omöjlig att imitera, grafiken var handskriven för kärlek till illustration. Repeterbara mönster, som rubiner och skallar, får oss att ifrågasätta den konventionella tolkningen av dessa motiv. Trots allt kommer vi att uttrycka oss, kanske till och med insistera på galenskap. "


ILLUSTRERINGENS CHARM

Vi vill att Pixers hemsida är användarvänlig, och det är anledningen till att vi använder oss av cookies. Genom att besöka vår hemsida så accepterar du villkoren och integritetspolicyn. Du kan indikera villkoren för förvaring och tillgång till cookies i din webbläsare.