40% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 27-05-2020. | Din rabattkod: PRETTY40

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Bli galen till våren!

    På våren ändras allt. Världen blir pånyttfödd och blir färgglad. Vi har mer energi till att göra saker. Detta är det perfekta ögonblicket för ändringar i våra hem! Evolutionen behöver inte vara spektakulär för att känna sig helt fantastisk på våren. Börja med några dekorationer som en affisch, en tapet, en dekal, en tavla, ett bord eller en byrålåda. Blomstrande färger och expressiva mönster som en solinspirerad gul färg i senapsnyans. Eller en stor dos optimistisk grönska. Det är det bästa receptet på att rama in interiören. Se aktuella trender och inspireras av förändringar.


Växtmönster<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

I smyckernas färger

    Efter Pantones djärva färger - Ultra violet och Living Coral är det tid för mer intensiva och livliga färger i vår vardag! Starka färger som inspirerats av ädelstenar som hypnotiserar och överraskar med deras rikedom av nyanser. Omringa dig med lyx och klä väggarna i färger!<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Kaktusar och andra suckulenter

    Kaktusar och andra suckulenter är mycket populära inte bara för att de är lätta att underhålla. Mångfald, intressanta former och färger gör dessa vintergröna växter extremt dekorativa, även på väggarna. Det finns aldrig någon överdrift med växter! Välj mönster med suckulenter och omge dig med grönska från golv till tak!

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Äkta solfärg:
senapsgul

    Saknar du solen? Ta del av dekorationer i en fashionabel, optimistisk färg! Varm gul i en gyllene nyans är den perfekta färgen under vårförändringen: det lyser upp utrymmet, lägger till energi och gör alla glada, även på en molnig dag. Vänta inte till sommaren och låt solen bosätta sig i ditt hem nu!

EN FÖRÄNDRING HAR ALDRIG VARIT ENKLAREDet verkliga livet äger rum i köket

Se hur andra gjorde