Självhäftande Fototapet Vektor damast sömlösa mönster bakgrund. klassisk lyx gammaldags damask prydnad, royal victorian sömlös textur för tapeter, textil, inslagning. utsökt blommig barockmall - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
4 493 kr
Dimension (bredd x höjd):
300 x 250 CM
Andra storlekar
Självhäftande Fototapet Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © garrykillian

#FO176209321

Pixerstick

Skulle du vilja ha makten att riva ner väggar och flytta på berg? Vi vill hjälpa dig att flytta bergen till ditt hem och skapa en vägg som kommer att imponera på alla som tittar på den! Allt detta får du och slipper alla eländen som uppstår vid en renovering! Aktivera din fantasi och tillåt oss att förverkliga de mest utmanande designdrömmarna för din inredning.

Med Pixerstick slitstarka och skrynkelhärdiga självhäftande matta fototapeter kan du enkelt förvandla ett område i ditt hem och leva i det inre av dina drömmar. Du kan enkelt montera dem på egen hand, och sedan flytta dem från plats till plats så ofta du vill, när du vill - du kommer att se hur enkelt det är. Börja med de första förändringarna redan idag och lev på det sättet som du önskar!

Rengöringsmetod:  en torr trasa.

Rekommenderad användning:  plana ytor.

Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen, för vilket samarbete med oss ​​är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © garrykillian

Materialprov: Självhäftande Fototapet

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta