Självhäftande Poster Citat bokstäver på kaffekopp form - Drycker
*Säljarvisualisering
från196,80 kr
Självhäftande Poster Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © Lelene

#FO106786615

Pixerstick

Drömmer du om en konstruktion som uppfyller normerna för 2000-talet? Vi förstår din ständiga önskan efter en förändring och vi har en dekoration som ger dig möjligheten att förvandla vilken vägg som helst och göra det möjligt att leva ett annat liv i en annan inomhusmiljö. Välj Självhäftande Pixerstick Poster som du kan fästa upp på ett nytt ställe varje dag.

Ett självhäftande och återanvändbart material är en perfekt lösning för människor som inte står ut med enformighet! Du kan enkelt hänga upp en tålig och skrynkelhärdig Självhäftande Pixerstick Poster på egen hand och sedan flytta den till en annan plats när du vill. Nu kan du förvandla din miljö varje dag!


Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Lelene

Materialprov: Självhäftande Poster

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta