Solstolar Vektor sömlöst mönster med stingray, ray fish illustration. djur i naturen - handritad skiss, marint liv simning djur tapeter - Djur
*Säljarvisualisering
från838,80 kr
Solstolar Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © oxanaart

#FO138768525

  Strandstol

  Strandstolar är förknippade med minnen av semestersol. Genom att välja din egen design från hundratusentals färdiga motiv kan du ändra interiören och hålla sommaren aura mycket längre!

  Om du älskar semester och inte gillar att avskedas med solfyllda minnen, kan du idag förlänga dessa stunder. Pixers garanterar att personliga strandstolar är ett sätt att förhindra sommaren aura att lämna din interiör! Välj bara ett mönster för att släppa in energi i ditt liv! Strandstolar gjorda av lätta och hållbara material är perfekta för olika situationer: medan du kopplar av i trädgården och balkongen eller träffar vänner på en campingtur. Grafikytan gjord av högkvalitativ polyesterfiber är motståndskraftig mot smuts och bibehåller intensiva, ljusa färger. Om du letar efter något unikt behöver du inte tveka länge. Strandstolar är ett förslag för människor som tycker om livet!

  Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda som du vill. Du stöder konstnärer från hela världen – för dem är samarbete med oss en av källorna till försörjning!

  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © oxanaart

  Materialprov: Solstolar

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta