Tavlor och Posters Matsal

Tavlor till matsalen är en utmärkt dekorativ lösning som direkt kan ändra detta relativt svåra att ordna utrymme. Den mängd grafik som du kan skapa en tavla för matsalen ger dig mycket utrymme att visa upp.

Vad är tavlor till matsalen gjorda av?

Tavlor till matsalen är oftast canvastavlor. Dessa är extremt hållbara dekorationer som är tryckta i digital teknik på ett hållbart material. Materialets höga kvalitet garanterar att själva trycket ser väldigt bra ut. Noggrannheten i att kartlägga det valda motivet, färgkvalitet, hållbarhet och motståndskraft mot skadligt solljus - detta är bara några av de grundläggande fördelarna med digital utskrift på duk. Denna teknik låter dig ha inte bara moderna bilder utan också skapa reproduktioner av de viktigaste målningarna. Canvastavlor kommer att överraska många gäster i ditt hem och deras pris jämfört med handmålade verk är verkligen konkurrenskraftigt.

Vilket tavlamönster för matsalen ska du välja?

När du väljer en tavla för matsalen (eller matsalen i kombination med vardagsrummet) är det värt att ta hänsyn till hela rumets karaktär. Du bör se till att kombinationen av alla element ger intrycket av en sammanhängande dekoration. Du bör också komma ihåg att dekorationen i matsalen ska bidra till atmosfären av lugn ätning. Följande fungerar bra i det här fallet:

  • olika typer av semesterlandskap;
  • skildringar av flora och fauna;
  • blommor, orientaliska och tropiska motiv;
  • abstrakta mönster i dämpade, varma färger.

Välj varma färger och lugn grafik som uppmuntrar dig att koppla av i familjekretsen. Undvik kontroversiella motiv som kan väcka förbittring hos gäster eller någon av hushållets medlemmar.

Hur väljer jag storleken på en tavla till matsalen?

Tack vare den omfattande personaliseringstjänsten kan du enkelt anpassa tavlans storlek till de verkliga arrangemangsbehoven. Om matsalen är riktigt stor välj inte en liten tavla som helt kommer att försvinna på väggen. Välj stora dekorationer som kommer att presentera sig bra på väggen. För mindre matsalar var försiktig så att du inte överdriver med tavlans storlek eftersom den kan överväldiga dig och det är bättre att undvika denna effekt särskilt i rum som matsalar.

En tavla eller hela kompositionen?

När du väljer en tavla till en stor matsal är det värt att överväga att skapa en komposition från flera dekorationer. Om du inte vill hänga en stor tavla kan du välja flera mindre. Men kom ihåg att de på något sätt bör ansluta till varandra annars blir det slumpmässigt. Du kan också göra din uppgift enklare genom att välja tavlor i flera delar som diptyker, triptyker, fortyker eller pentaptyker. Med dem kan du ordna din vägg på ett intressant sätt utan risk att kombinera element som inte passar ihop.

... mer
-40%