Geometrisk sömlös vektor polygon mönster
*Säljarvisualisering
från499 kr
Ändra mönsterdensitet:
Tvättbar måttanpassad tapet Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © skunkeye

#FO101250210

Tvättbar Tapet

Visste du att tapeter är inne just nu? Och har fått en helt ny stil! Ta del av denna möjlighet och ändra omedelbart din interiör. Välj design, storlek och skala och klä dina väggar med de senaste trenderna.

Välj en fototapet som du enkelt installerar på egen hand och som kan rengöras om den blir missfärgad - fototapeter är vanligt förekommande i korridorer, kök, eller barnrum. Det fuktbeständiga, slitstarka och matta materialet gör att du kan förvandla även de mest krävande miljöerna. Naturliga färger kommer att genomsyra dina ytor med en ny kraft, samtidigt som non-woven materialet kommer att tillåta väggarna att andas. Välj en perfekt design och storlek på din fototapet och lev på det sättet du önskar!

Rengöringsmetod:  med en fuktig trasa

Rekommenderad användning:  släta och jämna väggar, särskilt i hög luftfuktighet (kök, badrum), och ytor som ofta utsätts för vidröranden (barnrum, hall)

Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © skunkeye

Materialprov: Tvättbar måttanpassad tapet

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta