Geometriska mönster snygga 50-tal. Tygpåsar -
*Säljarvisualisering
från299 kr
Tygpåsar Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © ulmerkieI

#PI194121169

  Bomullspåsar

  En bomullspåse bör vara med oss vid varje köp. Det är en återanvändbar påse och tack vare det vi kan använda den i flera år. Det begränsar den negativa miljöpåverkan. Som jämförelse används en plastpåse bara en gång - under en väg från affären. Nu kan vi ändra det tillsammans i bästa stil! Du kan anpassa påsens utseende genom att välja ett mönster från hundratusentals konstnärers verk.

  Detaljer:
  Storlekar:
  40 cm x 90 cm

  Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen, för vilket samarbete med oss ​​är en av källorna till försörjning. Tack ❤

  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © ulmerkieI

  Materialprov: Tygpåsar

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta