Dekal till Bordet Lack Abstrakt kvinna stående -
*Säljarvisualisering
99 kr
Dimension (bredd x höjd):
55 x 55 CM
Dekal till Bordet Lack Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Dekal till Bordet Lack

Har IKEA gjort ditt hem till en bekväm plats att bo i? Lysande! Nu behöver du bara skapa din egen touch och du kommer att belönas med en unik interiör utan onödiga utgifter. Välj till en dekor, som du med hjälp av, kommer skapa en originell stil till bordet Lack och en individuell stil i din inredning.

Du kan enkelt och på egen hand använda detta återvinningsbara, hållbara och matta material, samt rengöra det med en fuktig bomullsduk vid behov. En ändlös palett av mönster och perfekt återgivna färger kommer förvandla alla dina idéer till verklighet, som du kan ändra när du vill. Satsa på möblerna som ingen annan har!

Rengöringsmetod: med en fuktig trasa


Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © Anna Ismagilova

Materialprov: Dekal till Bordet Lack

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta