Sängkläder och kuddar • Pixers® - Vi lever för förändring
25% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 08-02-2023. | Din rabattkod: HELLOFEBRUARY25

SÄNGKLÄDER FÖR DIN SOVRUM

Sängkläder för sovrum är inte bara praktiska. Dem är den bästa dekorationen som borde vara mysig och hjälpa dig att koppla av. Det rätta valet av sängkläder för sovrummet garanterar inte bara ett vackert arrangemang, utan också låter dig vila. Kuddar, en filt och andra hemtextiler som kompletterar interiören är ytterligare element som kommer att betona effekten och omsluta dig med dina favoritdesigner. Du har dem här till hands.

ETT SOVRUM SOM INSPIRERAR

Påslakan, filtar och kuddar är ett hjärta av sovrummet. Tankar kan sakta ner och du kan njuta av materialets mjukhet. Hjälp fantasin att bryta sig loss från jorden. Omge dig själv med inspirerande design skapade av konstnärer. Varje mönster är en separat berättelse. Ditt sovrum väntar bara på rätt berättelse :)

VÄXTER I SOVRUMMET

Naturen är den bästa designern. Därför hindrar ingenting dig från att leva upp sovrummet med växter. Och det handlar inte bara om levande växter utan också blommotiv på hemtextiler. Kuddar med löv, sängkläder med färgglada rankor eller filtar med vilda blommor. Välj vad som framkallar de trevligaste föreningarna i dig. Låt ditt sovrum bli en oas av fred.

SOVRUM I DIN STIL

Du lever aktivt, reser, uppnår mål, upplever eller vilar. Oavsett vad du gör är det viktigt att inredningselement återspeglar din karaktär. Skapa ett utrymme som passar dina behov och gör dina drömmar till verklighet. 3D-sängkläder, blommor, djur eller geometriska motiv - på pixers.se hittar du personaliseringar i måtten 140x200 cm och 200x200 cm.