Presentkort

Har du alltid letat efter en unik gåva som kan uttrycka hur mycket en speciell person betyder för dig? Vi har goda nyheter! Du har hittat det!

 • Alltid en perfekt gåva

  Alltid en perfekt gåva

 • För varje tillfälle

  För varje tillfälle

 • Direkt i din Inkorg

  Direkt i din Inkorg

Mönster för varje smak

Ge ditt presentkort en personlig prägel

Våra presentkort tillåter dig att skriva in ett personligt meddelande så att du kan uttrycka vad du vill säga i dina egna ord. Tack vare det kommer mottagaren att känna sig speciell det ögonblick de tar emot sitt Pixers presentkort från dig.

Skriv ut en för att göra någon glad

Pixers presentkort är en vacker present i sig själva. Välj mönster och värde på presentkortet och ange din e-postadress. Vi skickar det till din inkorg på bara några ögonblick. Skriv ut och personligen leverera det vikta och personliga presentkortet, vilket ger mottagaren möjlighet att bli stylist i sina interiörer!

Köp Pixers presentkort

Hur fungerar Pixers presentkortet?

 • Någonting som imponerar dig

  Någonting som imponerar dig

 • Lägg till i din kundvagn

  Lägg till i din kundvagn

 • Betala genom att använda dig av presentkortet

  Betala genom att använda dig av presentkortet

FAQ

Vi skickar presentkortet till den e-postadress som anges av dig direkt efter inköpet. Om du inte ser ett e-postmeddelande från oss i din inkorg, kolla din SPAM-mapp.
Ja. När du beställer har du möjlighet att ange båda koderna: kampanjkoden och presentkortet. Var och en av dem har ett eget fält som du hittar i kundvagnen.
Du kan välja ett presentkort med valfritt nominellt värde från 65 kr till 99999 kr.
Presentkort gäller i ett år från inköpsdatumet.
Nej. Vårt presentkort är endast för engångsbruk. Om det totala antalet beställningar är lägre än presentkort, kan det återstående beloppet ej användas för efterföljande köp. Återbetalning i kontant form eller annan form kommer ej vara möjlig.
Vi skickar presentkortet till den e-postadress som du anger. Du kan skriva ut presentkortet och leverera det personligen till mottagaren eller skicka det direkt till dem.
Du kan köpa allt som du drömmer om från vår katalog med ditt presentkort. Det enda undantaget är ett annat Pixers presentkort.
Du kan hitta information om presentkort här.
Nej, Presentkortet är inte ett köpbevis som sådant, utan utgör ett värdepapper för vilken man kan erhålla en tjänst för beloppet på kortet. I förhållande till ovanstående finns det ingen grund för att utfärda en faktura vid köp av ett presentkort.

Inköp och användning av presentkort innebär att du accepterar användarvillkoren.