20% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 10-06-2023. | Din rabattkod: SALEJUNE

  Ditt barns rum är det viktigaste rummet i huset.
  Det uppfyller många funktioner - det är ett sovrum, ett vardagsrum, en plats för lärande. Den hjälper barnet att utcecklas och upptäcka världen. Ett välordnat utrymme kommer att göra vägen mot vuxenlivet ett underbart äventyr, och rummet kommer att utvecklas tillsammans med ditt barn. Välj åldersgrupp och upptäck vägen till den perfekta interiören.

Småbarn

  Barnrummet är ett vittne till många viktiga stunder - det första leendet, ordet, steget. Därför måste det vara mysigt och säkert, så att dagarna är glada och drömmarna är lugna. När du dekorerar det spädbarnets rum så ska du satsa på ljusa färger med varma nyanser och lätta pasteller.

Förskolebarn

  Rum där mirakel sker och sagor och fantasier lever, kommer mönstrade dekorationer i dina favoritfärger att se till att leken blir ännu bättre och kreativiteten kommer att få vingar.

Skolålder

  Skolan ser till att man får nya vänner, men också plikter och behov. Äldre barn har mer intressen och därför är det viktigt att de har utrymme för lärande och expression.

Tonåring

  Tonårsrummet är inte barnsligt, men det är inte så allvarsamt. Däremot är det ett fält för experiment i sökandet efter den egna stilen och att uttrycka sig själv. Mångfalden av motiv och dekorationer kommer att se till att du realiserar samtliga ungdomliga visioner.

Vi vill att Pixers hemsida är användarvänlig, och det är anledningen till att vi använder oss av cookies. Genom att besöka vår hemsida så accepterar du villkoren och integritetspolicyn. Du kan indikera villkoren för förvaring och tillgång till cookies i din webbläsare.