PEACE • Pixers® - Vi lever för förändring
25% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 08-02-2023. | Din rabattkod: HELLOFEBRUARY25

DIN PERFEKTA PLATS FÖR AVKOPPLING

MYSHÖRNAN DÄR TIDEN GÅR LÅNGSAMT

Inredning, vilken omfamnar dig som en varm filt och avkoppling som reflekteras i skenet av ett tänt ljus. Subtila mönster, varma färger, mysiga tillbehör. Blunda och känn att detta ögonblick endast är till för dig.

LÅT DIG INSPIRERAS

INREDNING SOM INSPIRERAR TILL AGERANDE

Inspiration är en nyckfull gäst - som dyker upp och försvinner lika fort. Den behöver en stilla oas, för att vilja gästa längre. Skapa en interiör som lugnar tankarnas tempo och får idéerna att frodas.

UPPTÄCK DET GRÖNSKANDE LUGNET

NATURE HUES- I HARMONI MED NATUREN

Naturen förtrollar oss med strukturer, som den "målar" på klippytor, träd och i luften. Kollektionen Nature Hues grundar sig i pastellfärger som turkos, rosa eller violett samt mikrokosmosens kontemplation som är osynliga för blotta ögat. En otrolig palett av materia och de många nyanserna har spontant skapats av naturen själv.

SOVRUM, SOM VAGGAR DIG TILL SÖMNS

Platsen, där du alltid vaknar full av energi och somnar med ett leende på läpparna, kan bli till verklighet. För drömmaren, för den sömnige, eller kanske för den morgonpigge? Utforma sovrummet på ditt vis, för att lyckligt kunna falla till sömns i Morfei armar.

Sovrum