20% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 10-06-2023. | Din rabattkod: SALEJUNE

    Sommaren är förknippad med äventyr, kul och solsken. Din interiör ser definitivt fram emot det. Det är därför vi har förberett för dig sommarinspiration som hjälper dig att slappna av som du förtjänar. Sommardekor är främst noggrant utvalda tillbehör och färgglada hemtextilier. Låt ditt sovrum känna solens strålar och trädgårdsinspiration kommer att glädja dig med dess ljushet! Vänta inte, gör dig en ny interiör för sommaren

Dagdrömmar

    Ha kul, skapa och förändra! Du kan skapa avslappnade och roliga sovrumsarrangemang genom att välja ljusa och färgglada mönster direkt från drömmar. Sovrummet i skandinavisk eller boho stil? Eller kanske ett sovrum på vinden? Ofta räcker det med att hitta rätt mönster för sängkläder, justera kuddar eller fönstergardiner för att allt ska förändras. Kolla in våra inspirationer som gör att du kan ändra interiören i din lägenhet på ett enkelt sätt.

Modern & ekologisk

    Bomullspåsar är en långvarig sommartrend. De är hållbara och praktiska som påsar. De kan med framgång användas som strandväskor eftersom de tar mycket lite utrymme när de vikts. Ta med oss ​​vår påse vart du vill och betona din stil med en unik design skapad för dig. Vi är säkra på att tryckta bomullspåsar aldrig kommer att gå ur modet :)

Avkoppling zon

    Alla vilar på olika sätt. Vissa människor kopplar av i andras sällskap medan andra återuppbyggar sin styrka i ensamhet. Därför kan den universella solstolen användas på balkongen. Du väljer vad du behöver. Om du har en trädgård eller en balkong kompletteras arrangemanget av kuddar och andra hemtextilier. Tack vare våra sommarinspirationer kommer du att tro att en solstol är en mans bästa vän på sommaren.

Vi vill att Pixers hemsida är användarvänlig, och det är anledningen till att vi använder oss av cookies. Genom att besöka vår hemsida så accepterar du villkoren och integritetspolicyn. Du kan indikera villkoren för förvaring och tillgång till cookies i din webbläsare.