20% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 10-06-2023. | Din rabattkod: SALEJUNE

BLI INSPIRERAD

  Vi vet att alla är olika och att alla vill skapa ett utrymme där de mår bäst. Vi har exempel som inspirerar dig att göra ditt hem mer personligt.

EN FÖRÄNDRING HAR ALDRIG VARIT ENKLARE

SOVRUMMET SOM VAGGAR DIG TILL SÖMNS

  Det är möjligt att skapa en plats där du alltid vaknar full med energi och somnar med ett leende på läpparna. Ändra ditt sovrum på ditt eget sätt.

Se vad våra kunder ofta väljer

KÖKET – HEMMETS HJÄRTA

  Det är vackert utsmyckat, fullt med goda lukter och sorlet från glada samtal. Det här rummet blir ofta hemmets hjärta. Gör så att det speglar familjemedlemmarna på bästa sätt.

EN FÖRÄNDRING HAR ALDRIG VARIT ENKLARE

BADRUMMET – EN PLATS ATT SLAPPNA AV

  Visste du att badrummet kan bli en unik plats i ditt hem? Gör så att morgonbestyren ger dig energi inför dagen och slappna av på kvällen i en vacker omgivning. Förändra ditt badrum på några ögonblick med tvättbara, vattentåliga fototapeter.

VISSTE DU ATT?

  Tvättbara fototapeter är hållbara och tåliga mot fukt och skavmärken, vilket gör dem perfekta för krävande interiörer som badrum och barnrum.

BARNENS KUNGARIKE

  Ett utrymme fullt av äventyr och lika färgglatt som barnens fantasi. En interiör som stimulerar fantasin är den bästa tillflyktsorten för att utveckla barnets nyfikenhet. Skapa en egen magisk värld åt dina barn.

FÖR DE SMÅ

  Kuddkrig, hemligheter gömda under en filt i kojan eller glad kreativitet på väggarna. Skapa det kungarike som barnen drömmer om!

TONÅRINGENS FORT

  Låt dina barn uttrycka sig själva. Tonårspassionen ger tonåringens sovrum karaktär.

SE OCKSÅ

DET VACKRASTE HÖRNET

  Arrangera ett utrymme i hemmet där du kan fokusera. Skapa en plats bara för dig som inspirerar till handling.
  De senaste säsongernas hit är ditt eget inspirerande galleri på väggen. Har du en favoritartist? Ett motiverande citat? Ett minnesvärt foto? Allt detta i en ruta skapar den vackraste och mest personliga looken..

BLI INSPIRERAD

SMÅ SAKER ÄR VIKTIGA

  Ibland krävs så lite för att förvandla ditt hem.
  Posters och tavlor är trendiga och stilfulla accessoarer. De fräschar upp hela utrymmet till låg kostnad. Välj vad du vill addera till hemmet och njut av förändringen länge. :)

Vi vill att Pixers hemsida är användarvänlig, och det är anledningen till att vi använder oss av cookies. Genom att besöka vår hemsida så accepterar du villkoren och integritetspolicyn. Du kan indikera villkoren för förvaring och tillgång till cookies i din webbläsare.