20% rabatt på allt! Använd din rabatt tills 28-05-2023. | Din rabattkod: BURGERDAY

Är du en artist skapare, artist eller ett fan? Låt oss lära känna varandra!

Pixers plattformen är en inspirerande mötesplats för artister, fotografer, illustratörer, stylister - med fans av vackra interiörer samt de senaste trenderna. Imponerande bilder, intressanta illustreringar och sagolika mönster har chansen att förvandla tusentals hem och affärsutrymmen

Du skapar med passion och du delar gärna med dig av dina verk på din blogg och andra medier?Är du aktiv och engagerad och kan integrera folk runt omkring dig utan problem? Vi välkomnar dig i Pixers värld! Kontakta oss genom att skicka ett mail till vår adress, lägg till din portfölj och dela med dig av din community.

Vi främjar gärna mönster som sätter nya trender och imponerar på våra kunder. Vi kommer att se till att även dina mönster kommer att få lämplig exponering på Pixers webbsida.

Dela med dig av din talang och du kommer att få en del av vinsten! Skriv till oss för att veta mer

Vi vill att Pixers hemsida är användarvänlig, och det är anledningen till att vi använder oss av cookies. Genom att besöka vår hemsida så accepterar du villkoren och integritetspolicyn. Du kan indikera villkoren för förvaring och tillgång till cookies i din webbläsare.