Triptyk Abstrakt skandinavisk komposition i svart, vitt och pastellrosa. - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
1 449 kr
Dimension (bredd x höjd):
180 x 60 CM
Andra storlekar
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © ksenia_lokko

#FO107972507

Sammansatta tavlor - Triptyk

En bild säger mer än tusen ord. En sammansatt tavla ger en ökad uttryckskraft. En komposition som denna kommer att hjälpa dig att förändra inredningen och erhålla ett unikt resultat.

Färgens djup och tavlans textur på segelduken kommer perfekt återge vilken konstnärlig vision som helst. En hög kanvas kvalitet placerad ovanpå en intern träram och tryckta kanter gör tavlan färdig att fästas upp på väggen utan att den behöver ramas in. Allt är upp till dig!

En triptyk består av tre delar. Dock, i enlighet med de krav som finns för triptykskapande, är trycket på efterföljande delar av tavlan inte en fortsättning på det föregående fragmentet.


Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © ksenia_lokko

Materialprov: Triptyk

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta