Fototapet av Vinyl Sunbeams in i skogen på en dimmig morgon - Teman
*Säljarvisualisering
från399 kr
Fototapet av Vinyl Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © joda

#FO26280227

Fototapet av Vinyl

Kräver din inredning en snabb förändring? Det finns inget enklare! Placera en idé som du har på din vägg och skapa en unik atmosfär i ditt hem. Se hur snabbt du kan förvandla ditt boende till ditt drömhus.

Du kan enkelt och på egen hand montera våra fototapeter av satin, hållbart och ekologiskt material. Perfekt återgivna färger skapar ett välbehag för ögat, samtidigt som det ovävda substratet kommer att tillåta väggarna att andas. Välj den perfekta designen och storleken på din fototapet och bo såsom du själv önskar!

Rengöringsmetod:  en torr trasa

Rekommenderad användning:  plana ytor

Tilläggsalternativ: Laminat
Vill du att din fototapet ska tåla fukt som lätt uppstår i badrum och kök? Lägg till laminat för att få ett extra skydd för materialet och rengör med en fuktig trasa.

Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © joda

Materialprov: Fototapet av Vinyl

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 
Vi rekommenderar att endast utföra utskrifter genom den senaste miljövänliga tekniken, HP Latex Printing, vilket garanterar luktfrihet och 100% säkerhet för din hälsa. Vi rekommenderar inte en annan tryckteknik åt den beställda tjänsten.
Använda sökmotorn på hemsidan - ange ett nyckelord, till exempel New York och se sökresultaten. I menyn hittar du utvalda förslag, som du sedan kan filtrera baserat på ämne, syfte och stil.
Du kan justera det valda mönstret till Dina behov och önskemål. På sidan där mönstret finns kan du ange storlek och ram, samt lägga till ytterligare färgeffekter. Du kan också välja det material som du vill ha ditt tryck på. Efter att du har valt måtten, visas en streckad rektangel. Detta är ramen, det inramade läget bestämmer dina mått av bilden. Trycket kommer att presentera just den valda och markerade delen av bilden. Du kan flytta ramen och ställa in den på önskad plats. Läget sparas automatiskt när du lägger till din order i varukorgen.
Ja. Trycket kan framställas på valfritt material som finns tillgängligt för det angivna mönstret. Andra material enligt samma mönster hittar du i "Ett mönster överallt". Du kan också ta del av alternativet "Ändra material" som du finner under knappen "Anpassa och köp".
Absolut. Kontakta i så fall kundtjänsten: contact@pixers.se. Filen kan sparas i följande format: .jpg, .tiff gillar vektorgrafik-format: .pdf, .ai, .cdr, .eps. Antag att ett minimum av 1500 pixlar (px) motsvarar 100 cm utskrift eller från en fil med 1500x1500 px kan du få en utskrift i storleken 100x100 cm. Från en fil med 3000x3000 px får du en utskriftsstorlek på 200x200 cm etc. Det är bra om filen har 300 dpi.

Den slutliga bedömningen ska alltid bedömer grafikern.
Varje motiv har en viss maximal utskriftsstorlek - informationen finns i fälten "bredd" och "höjd". Ange dina mått, de får inte överskrida maximimåtten - då kommer bildkvaliteten garanterat att hålla rätt standard. Om vi ​​inte angett maximimått, betyder det att trycket kan ha valfria mått utan att bildkvaliteten försämras.
LBeställningstiden tar upp till 9 arbetsdagar och räknas från arbetsdagen efter att betalningen har mottagits. Du kommer att få information om orderstatusen till den e-postadress som du anger i beställningsformuläret. Det finns fyra orderstatusar:
1. Registrerad (begäran accepteras).
2. Betald (betalning är bokförd).
3. Under genomförande (ordern väntar på utskrift).
4. Skickat.
Trycket kommer att sändas i ett säkert rör eller i en låda från budfirman DPD. På sändningsdagen får du ett e-postmeddelande med paketets fraktsedelsnummer.
Tyvärr finns det ingen sådan möjlighet. Ordern genomförs efter att den har betalats. Det finns flera olika betalningsalternativ när du placerar en order.
Nej. Stora områden är uppdelade i mindre, lika stora delar (våder). Om du önskar att dela upp trycket på ett annat sätt, förklara det i orderns kommentarsfält eller skriv till oss: kontakt@pixers.se .
Varje motiv har en viss maximal utskriftsstorlek som finns angiven i beskrivningen till trycket. Ange dina mått, de får inte överskrida maximimåtten - då kommer bildkvaliteten garanterat att hålla rätt standard. Om vi ​​inte har angett maximimått, betyder det att trycket kan ha valfria mått utan att bildkvaliteten försämras.
Den mest vattentäta är den tvättbara fototapeten. Ytan är täckt med laminat som gör att fototapeten står emot både fukt och smuts. Den kan rengöras med en fuktig torkduk.
Alla fototapeters material består av en matt yta.
Fototapeterna är utformade för att kunna klistras fast på väggarna. Ytorna måste vara plana, släta och avfettade. Väggar som är behandlade med grov gips bör helst beläggas med primer. Undantaget är fototapeten Pixerstick, som är självhäftande och kan monteras på alla plana ytor.
För större format är det värt att beställa lite mer, till exempel 2 cm extra på varje sida. Väggarna är inte alltid helt lika och mätningarna kan vara felaktiga, vilket kan hända speciellt när det handlar om stora ytor. Det är bättre att ha mer material som kan skäras till, än för lite.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudanden.

Mest sökta