Kroppskudde Exotiskt sommartryck. sömlöst mönster med tropiska löv, blommor och flamingo. hawaii, miami style.vector illustration - Grafiska resurser
*Säljarvisualisering
från749 kr
Kroppskudde Ändra material
 • Eko-vänligt
 • 365 dagars öppet köp
 • Gratis leverans av personalisering

Upphovsman © natikka

#FO192423287

  Kroppskudde

  Avkoppling och bekväm sömn
  En stor, avlång kudde är den sak som saknas i ditt sovrum! Dess form och storlek ger den rollen som en dekorativ nackstöd och en bekväm kudde, speciellt rekommenderad för personer som sover på deras sida.

  Personlig uppsättning
  Nu kan du få det att matcha din interiör! Välj ett täcke och skapa ditt eget, personliga sängkläder.

  Robust finish
  Kudden är gjord av ett mjukt tyg, trevligt att ta hand om - precis för ditt sovrum eller barns rum. Högkvalitativt tryck gör färgerna levande och slitstarka, och kudden kompletterar inredningen av alla inredningar perfekt. Gör ditt hem ännu mer mysigt och få ett berg av kuddar!
  Kuddarna är tryckta med samma mönster på båda sidor.

  Detaljer:
  Storlek: 120 cm x 40 cm
  Material:
  Övansida och undersida: 100% plysch polyester
  Fyllning: 100% polyester
  Rengöringsmetod: se etiketten


  Kom ihag :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda pa alla sätt för att stödja konstnärer fran hela världen, för vilket samarbete med oss ??är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

   Vi stöder arbetande mödrar

  Detaljer

  Upphovsman: © natikka

  Materialprov: Kroppskudde

  Har du fler frågor? Kontakta oss

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Detta utmärker oss

  Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

  Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

  Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

  Leverans av personalisering

  Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

  För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

  Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

  Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

   

  Mest sökta