Väggklistermärken Räv, blå berg, svart tallskog, gröna kullar, moln, sol och snö. - Djur
*Säljarvisualisering
från178,80 kr
Väggklistermärken Ändra material
  • Eko-vänligt
  • 365 dagars öppet köp
  • Gratis leverans av personalisering

Väggdekor

Vill du skapa en ny stil i din inredning? Dra fördel av en enkel och snabb lösning! En intressant form, en utvald färg och ett spännande motiv - välj en dekor för att försköna vilket rum som helst, dekoren kan användas i ditt barns rum och skapa intrycket av spänning så fort den kommer upp på väggen. Den är anpassad storleksmässigt för att matcha din vägg, det kommer att bli ett perfekt inslag i din egen miljö.

Slitstarkt och matt material som är fukt-, riv- och skrynkeltåligt, det går utmärkt att använda den på alla sorters väggar. Använd en konturskuren dekor för att skapa en unik vägg!

Kom ihåg :) Du köper en unik personaliseringstjänst som du kan använda på alla sätt för att stödja konstnärer från hela världen för vilka samarbete med oss är en av källorna till försörjning. Tack


  • Vi stöder arbetande mödrar

    Vi stöder arbetande mödrar

Detaljer

Upphovsman: © julymilks

Materialprov: Väggklistermärken

Har du fler frågor? Kontakta oss

Terms of Sales provided by
independent artists

Detta utmärker oss

Pixers stöder endast den säkra, luktfria och 100% miljövänliga HP Latex-tekniken.

Vi strävar efter att Pixers tjänster ska överraska dig positivt och uppfylla dina förväntningar, därför ger vi dig upp till 365 dagars bytesrätt, utifall du skulle upptäcka att något saknas.

Du kan välja vår gratis Standard-leverans och få din beställning inom några dager eller välja vår Express-leverans för att få varan ännu snabbare.

Leverans av personalisering

Vi på Pixers tror på kraften i berättelser. De hjälper oss att uttrycka oss samtidigt som de inspirerar andra.

För oss är personlig anpassning av interiör en sorts modern berättarkonst. Om du visar oss var du bor så berättar vi vem du är. Om du berättar vem du är så hjälper vi dig att skapa ett livsrum som passar dig.

Ändra ytor på sätt som du aldrig upplevt förut. Skapa inredning som tar andan ur dig. Hem, kontor, restauranger eller hotell kommer alla få nya utseenden som berättar nya historier som är mer färgstarka än Tusen och en natt.

Kombinera ett oändligt antal utformningsalternativ tillsammans med din obegränsade fantasi och skapa oändliga inredningsmöjligheter som är helt annorlunda än det som skapats förut. Bara din fantasi sätter gränserna. Berätta din egen historia och njut av förändringen!

 

Mest sökta